Spring til indhold

Min Top 10 Alt Phuket

Top 10 Alt Phuket

Jeg rejser ret meget, og jeg ved, hvordan det føles at tage til et sted, du aldrig har besøgt før... hvor skal man begynde? Dette gælder faktisk også steder, du har besøgt for mange gange. Hvad skal jeg gøre første gang, hvad gik jeg glip af anden gang, hvad kan jeg stadig gøre, som jeg ikke har gjort endnu?

Så jeg har samlet alle mine TOP 10'er her... Der er meget forskning og arbejde i hver af dem, så det behøver du ikke! Jeg håber, du nyder det og deler det med dine venner!


Ting at lave i Phuket 10 bedste ting at se i Phuket

Hvis du er så doven som jeg, har du ikke lyst til at læse tyve sider for at starte din ferie et sted. Jeg nyder ikke at læse endeløs prosa for at uddrage de 10 fakta, som jeg virkelig har brug for at vide. Derfor finder du så mange Top 10 på min blog. Så disse er 10 af Phuket alle tiders favoritter, hvis du kan passe nogle af dem i din ferie, vil du have gode minder... Læs mere!


phang nga 2 10 ting at gøre i Phuket, når det REGNER

Det er ikke helt dystert i Phuket, når det regner... som i alle tropiske lande kan du stadig forvente nogle gode solskinsdage i regntiden, men vær hellere forberedt, hvis det varer ved. Her er min lille liste med forslag ... måske du skulle printe den ud og opbevare den et sted i din taske! Bemærk, at du skal bruge en bil for at klare de fleste af disse... Læs mere!


ang fisk og skaldyr phuket 10 bedste lokale restauranter i Phuket

Dette er ikke den trendy del af Phuket restauranter! Det her handler om maden, kun maden og intet andet end maden! Her er de 10 mest populære lokale restauranter i Phuket. Nogle af dem kan virke snavsede, så læs kun hvis du ikke har noget imod menneskemængder, plastiktallerkener, toiletpapir som servietter og isterninger i din øl, du vil sandsynligvis ikke udskrive denne side for at tage den med dig. Læs mere!


Phuket Fantastiske fiskerestauranter 10 gode lokale fiskerestauranter

Her er '10 gode lokale fiskerestauranter i Phuket'! Vi sagde ikke "Den bedste", selvom jeg tror, ​​de nok er det, men der er så mange af dem i Phuket, at det ville være en Top100! Så da vi besluttede at holde os til konceptet med virkelig LOKAL fisk og skaldyr. Vi gik rundt, spiste en masse fisk og skaldyr, så spiste vi igen, og da vi nu er fede og knuste, så lad os afsløre resultaterne! Læs mere!


Panwa Beach Phuket 35 strande i Phuket

Hvor ofte hører vi "Jeg kan ikke lide Phuket, fordi jeg ikke kan lide overfyldte strande". For mig lyder det så stereotypt... der er så mange smukke strande, hvor du vil føle dig ensom, selv i højsæsonen! Så her er 21 strande i Phuket i alfabetisk rækkefølge ... og jeg tilføjer flere, mens vi taler! Læs mere!


Phuket udsigtspunkter 10 udsigtspunkter i Phuket

Phuket har en fin lille samling af udsigtspunkter, og da det ser ud til i den menneskelige natur at være ude af stand til at modstå trangen til at klatre på toppen af ​​de højeste punkter, er her en liste over ti smukke steder at tage fantastiske billeder fra, nyde en drink med en solnedgang, eller endda få en romantisk middag. Læs mere!


Ting at lave for en pige i Phuket 10 Girly-ting at lave i Phuket

Hvem sagde, at Phuket var en ø for fyre? Min mand er vild med de 10 ting at gøre eller Top 10 alt og alt, og så han bad om mit bidrag. Vores 10 bedste ting at gøre matchede ikke helt, så her er listen for piger som mig! Læs mere!


chin pracha 14 smukkeste palæer i Phuket

Thalang Road er, hvor alle tager på Phuket-udforskning, og det er en dejlig gåtur og et must. Men jeg har en passion for gamle huse, jo ældre de ser ud, jo bedre... Jeg kan godt lide at mærke historien udstråle fra de gamle vægge... Det er så nemt at forestille mig Phuket for hundrede år siden, når jeg står foran en af ​​disse smukke palæer. Læs mere!


1mang da 0 insekter til gourmeter

Hvor mange af jer fik en bid af et af disse appetitlige insekter, der blev solgt på vogne i Thailands gader? Et par stykker, formoder jeg. Hvor mange af jer kunne lide det? mindre! Hvor mange af jer NYDER faktisk at spise dem og ville bestille flere? Jeg ser kun to hænder tilbage! Det handler om kultur, ikke? Læs mere!


katoey2 10 tips til at få øje på en Katoey

Er den pige, du chatter med, ikke en smule 'for god til at være sand'? Høj, slank, smuk at dø for, store aktiver og virkelig sexet... Ah Ah, du faldt for det! hun er en katoey! Så her er 10 tips til, at du ikke bliver snydt næste gang. Læs mere!


global opvarmning 10 måder at feste på i Patong

Alle forventer noget anderledes af sin ferie, men alle vil gerne se det bedste af det på et minimum af tid, og (næsten) alle vil gerne FESTE! Dette er ikke en Top 10, der ville passe til alle, kun 10 sjove og vilde festtips, jeg vil anbefale til mine venner. Listen kan blive ved og ved, men disse nedenfor er en god start. Læs mere!


Seduction Disco i Patong Beach, Phuket 7 natklubber i Patong Beach

Hvis du er klar til at feste til sent, er her de bedste steder i Patong Beach at danse langt ud over den officielle lukketid kl. 2. Du bliver nødt til at vælge mellem de syv klubber og diskoteker, der virkelig er værd at nævne, men du kan også finde mindre steder her og der. Læs mere!


phuket frisør 10 billige mærkelige ting at lave i Phuket

Phuket på en halv snøre? Det lyder kliché eller umuligt. Det passer ikke engang til stilen på vores blog med alle vores smarte restauranter og trendy hoteller, men det var bare for fristende! Så bare for sjov kan du prøve de 10 genstande nedenfor og vende tilbage med en ret sjov historie at fortælle. Læs mere!


Sjov kost i Phuket 10 sjove kostråd

Her er en sjov historie, du måske finder nyttig: Du kan faktisk tabe dig, mens du nyder din ferie ved at prøve lokal mad, opleve sjove eller usædvanlige ting, udforske øen og endda stolt komme tilbage med en solbrun... Læs mere!
4.6/5 - (7 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!

tags: