Spring til indhold

Baby Elephant on a Phuket Beach: Den virkelige historie bag billederne

Den virkelige historie bag det (og hvordan jeg blev anonymt berømt)

"

Stop alt og se på denne babyelefants første gang på stranden” Hvor mange gange har du set sådan en catchline?


4 ting du bør vide om disse billeder:

  1. NEJ, det er ikke første gang, han ser havet! Elefantungen kommer faktisk her for at lege hver dag.
  2. I 90 % af tilfældene blev jeg ikke krediteret. Nogen fjernede engang mit navn fra mit billede, og det blev værre!
  3. Billederne er skudt på Bangtao strand, Phuket, Thailand.
  4. Elefantungen hedder 'Lucky', og han skal være 4 år gammel.

Så hvordan blev det viralt?

Babyelefant i Phuket

Det hele skete videre Bangtao strand i Phuket under en afslappet frokost med venner. Jeg så en lille elefant gå alene mod vandet, og jeg troede selvfølgelig, at han ville stoppe der og vente. Men nej, da han først nærmede sig havet, begyndte han bare at løbe hurtigere og ramlede ind i bølgerne som den knægt, han var! Han kom ind og ud flere gange; hans mahout ventede henkastet i nærheden, tilsyneladende vant til elefantens opførsel. Så gjorde elefanten pludselig noget sjovt, totalt uventet: han stak hovedet ned i sandet og skubbede sig frem. Jeg bar tilfældigvis et 28-300 mm objektiv den dag, hvilket gav mig dette perspektiv og mit livs foto!

willy thuan1

Billedet af denne babyelefant, der nyder sit lille daglige bad Bangtao Strand in Phuket has been around the social world countless times. In addition, in these times of self-gratification, someone removed my name from my own photos, and an incredible amount of people (some very famous) posted them.

willy thuan4

Strangely, a couple of years after I took these awesome photos, the viral phenomenon got bigger and bigger, and I kept on getting weekly alerts from readers and friends spotting my photos here and there: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, you name it, all without any credit, of course. I guess that’s the way it is now: I’m an anonymous celebrity, that’s a consolation! Woohoo!

willy thuan8

Så nyd disse billeder, og nej, jeg vil ikke sætte et grimt vandmærke henover hele billedet; det er alligevel alt for sent 🙂

(Hvis du ser mit billede et eller andet sted, så gør hvad nogle af mine mange læsere gjorde så godt for at støtte den uheldige fotograf, som jeg er: post et link til denne side på de stødende hjemmesider! TAK!)

Kopier venligst nedenstående link og indsæt det, hvor du ser mit billede uden den rette kredit >>>

Baby Elephant on a Phuket Beach: Den virkelige historie bag billederne


Flere billeder

Babyelefant leger på stranden willy thuan5 willy thuan9 willy thuan7 willy thuan6


Flere elefanthistorier

Tree Tops Elephant Reserve Phuket

4.6/5 - (18 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!