Spring til indhold

Cafe de Paris Restaurant

En fransk restaurant i Patong Beach

Cafe de Paris, der ligger i en lille gyde ud mod strandvejen Patong Beach, er en charmerende restaurant, der inviterer dig til at nyde ægte franske lækkerier i en afslappet atmosfære. Med sin hyggelige atmosfære og fremragende køkken tilbyder det en indbydende blanding af komfort og afslappet fransk gastronomi for at afslutte din dag på stranden.

Cafe de Paris Patong Beach

Forkæl dig selv med et stort udvalg af autentiske franske retter, især striploin-steaken serveret med den berømte Cafe de Paris-sauce, ledsaget af et langt vinkort. Restaurantens enkle, men varme indretning og venlige service skaber en dejlig madoplevelse, hvilket gør den til en bekvem destination for dem, der søger en smag af Frankrig i hjertet af Patong Beach.

Cafe de Paris Info

Beliggenhed: Patong Beach
Adresse: 5, 4, 110 Thawewong Rd, Pa Tong, Kathu District, Phuket 83150
Åbningstider: 12.30 – 10.30, søndag 3,30 – 11
Telefon: 061 643 9249
Facebook: https://www.facebook.com/cafe.de.paris.patong/

Cafe de Paris kort

Din Patong rejseguide

4/5 - (3 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!