Spring til indhold

Cafe Phuket udsigtspunkt


Et skjult Instagram-spot mellem Patong og Kamala


Cafe Phuket Viewpoint er virkelig svært at få øje på Instagram perle skjult på den kurvede vejkant, der forbinder Patong Beach til Kamala Beach. Stedet har eksisteret i lang tid, båret forskellige navne og aldrig rigtig været populært, før nogen indså, at Instagram var en uimodståelig magnet for den unge generation. Stedet er næsten bevidst skjult bag et træhus dækket med brune blade, som de fleste bare ville ignorere og blive ved med at køre forbi uden et andet kig.

cafe udsigtspunkt phuket

Når du først tager dig tid til at stoppe, er stedet overraskende farverigt og indbydende med masser af komfortable sæder af alle slags og former. Instagram- og selfie-entusiaster vil nyde alle de klassiske gynger og rammer for at tage utallige billeder.


Flere billeder


Cafe Phuket Viewpoint Info

Lokation: mellem Patong og Kamala
Adresse: 55 Phrabaramee Road, Pa Tong, Kathu District, Phuket 83150
Timer: 11 - 9
Telefon: 080 529 1946
Pris: lidt høj


Cafe Phuket udsigtspunkt kort

Se alle Phuket-kort!

Mere læsning

23 mest Instagrambare steder i Phuket

 

3.6/5 - (20 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!