Spring til indhold

Casa Blanca Boutique Hotel Phuket

Casa Blanca Boutique Hotel Phuket

Casa Blanca Boutique Hotel Phukets hvidkalkede facade og kurve med bougainvillaea-blomster giver det et friskt, indbydende look, før du overhovedet træder ind. Dette 17-værelses hotel tilbyder et hyggeligt sted at bo med lyse, velindrettede værelser og en lille fælles swimmingpool.

Casa Blanca Hotel Phuket
Booking.com


Gennemtænkte detaljer omfatter store buketter i lobbyområdet og værelser med unikke farvesammensætninger og kunstværker. Caféen på stedet tilbyder morgenmad og enkle måltider, mens hotellet er omgivet af mange af de fremragende lokale thai-restauranter og streetfood, som Phuket er berømt for.

Flere billeder

Casa Blanca Boutique Hotel Phuket Info

Lokation: Phuket Town udkant
Adresse: 63/2 Chaofa West Road, Wichit, Muang, Phuket 83000
Telefon: 076 355 901
Bestillinger: se satserne

Factsheet

Range: 4-stjernet
Svømmepøler: 1
Restauranter og barer: 1
Afstand fra Phuket lufthavn: 33 km
Afstand til Patong Beach: 12 km
Afstand til Phuket Town: 3 km


Tjek priserne med dine yndlingswebsteder

Booking.comExpediaHotels.com

Casa Blanca Boutique Hotel Phuket Kort

Se alle Phuket-kort!

Din rejseguide til Phuket Town

4.6/5 - (5 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!