Spring til indhold

Da Sandro Kathu

En italiensk restaurant i hjemmet i Kathu

Da Sandro er en familiedrevet italiensk restaurant i hjertet af Kathu, Phuket, der serverer autentisk italiensk mad efter traditionelle opskrifter. Menuen byder på klassikere som pasta, pizza og skaldyr samt et udvalg af vine. Restauranten er åben dagligt fra kl. 4 til 11 og er lukket om onsdagen. Det er et populært sted blandt både lokale og expats, som nyder den afslappede atmosfære og venlige service.

Da Sandro Kathu, italiensk restaurant i Phuket

Restauranten er indrettet i traditionel italiensk stil med varm belysning og komfortable siddepladser. Personalet er venligt og opmærksomt og er altid glade for at hjælpe dig med at vælge den perfekte ret. Maden er god med en hjemmelavet følelse. Priserne er rimelige, og portionerne er generøse. Kom ikke for tidligt, da det føles meget stille, da de fleste kunder begynder at ankomme fra kl. 7 og fremefter, og stedet bliver virkelig livligt, som gode italienske restauranter burde føles.

Flere billeder

Da Sandro Kathu Info

Beliggenhed: Kathu
Adresse: Thailand, ถนน วิชิตสงคราม Kathu, Phuket 83120
Åbningstider: 4 – 10 (onsdag lukket)
Telefon: 089 728 3113

Da Sandro Kathu kort

Få vejledningen på din telefon:: https://maps.app.goo.gl/rdWJ1ahkk241saUT7

Se alle Phuket-kort!
5/5 - (1 stemme)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!