Spring til indhold

Daglig dosis Restaurant Phuket


Daglig dosis af Suay Restaurant i Old Phuket Town


Daily Dose er en lille trendy restaurant beliggende i et butikshus på Yaowarat vej in Old Phuket Town, få skridt fra Thalang Road, hvor den berømte Gågademarked afholdes hver søndag aften.

daglig dosis phuket 1

Daily Dose restaurant er et cool sted, hvor du kan tage hen for at få nogle velsmagende, hjemmelavede måltider. Det har en hyggelig, chik stemning, og det er åbent hele dagen for spisning eller afhentning. De har nogle fantastiske sandwich lavet med frisk, hjemmebagt brød, som de laver kun til daglig dosis. De har også daglige stegemuligheder tilberedt til perfektion og serveret frisk fra ovnen. Vi stoppede til frokost og nød deres friske salat med fremragende dressing. Vinkortet er godt, og priserne er rimelige.

daglig dosis phuket by

Udover al den lækre mad, serverer de også fremragende Thai Arabica-kaffe og laver deres egne is og bagværk.


Daglige dosisbilleder


Daglig dosis info

Lokation: Phuket by
Adresse: 85 Yaowarad Rd, Tambon Talat Nuea, Amphoe Mueang Phuket, Phuket 83000
Timer: 9 - 11
Telefon: 087 888 6990
Facebook: https://www.facebook.com/dailydosephukettown/


Daglig dosis kort

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Phuket Town


Din rejseguide til Phuket Town

4.4/5 - (7 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!