Spring til indhold

Oplev Phuket PRIDE 2024 i Phuket by

Phuket er vært for "Oplev Phuket PRIDE 2024” 🏳️‍🌈 den 29. juni, der skaber et levende rum for LGBTQ+-samfundet og forvandler Phukets gamle bydel til et regnbueskue.

En storslået parade starter ved begivenhederne kl. 5 med en koncert med vinderen af ​​'The STAR', 'Gam the Star', 'Mum Laconics' og Ben Chalatit sammen med en række berømtheder fra Channel 7, ledet af Mik Thongraya, Aof Chanapol og DJ Bookko, som vil bringe spænding til den gamle bydel i Phuket klokken 8.

🗓️ Begivenheder vil finde sted den 29. juni for at promovere Phuket som en ø, der byder 'en og alle' velkommen og for at booste turismen plus vores lokale økonomi.

📍 Vi ses i Phukets gamle bydel (Talat Yai) fra kl. 5 til midnat.

🌟 Den store parade starter kl. 5. "Opdag Phuket PRIDE 2024 @ Old Town", efterfulgt af en koncert kl. 8.

  • En storslået PRIDE-parade med mange lokale virksomheder og organisationer plus et stort regnbueflag vil væve sig vej gennem den gamle bydel i Phuket,
  • En livekoncert udført af nogle kendte thailandske kunstnere og berømtheder.
  • Uddannelsesarrangementer om selvvelvære og forebyggelse af uønskede helbredsproblemer.

Oplev Phuket PRIDE 2024 i Phuket by

Location Map

5/5 - (1 stemme)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!