Spring til indhold

KØR DIN FREMTID MED DEN NYE BMW iX på Millennium Auto Phuket

  • Reklame
  • Sidst opdateret

KØR DIN FREMTID MED DEN NYE BMW iX 100% FULD ELEKTRISK ⚡️

DEN FØRSTE BMW iX: PIONEER I EN NY ERA – FØDT AF EN VISION, SKABET TIL ELEKTRISK MOBILITET. EN OPLADNING ELEKTRISK Rækkevidde OP TIL 630 KM*

BMW iX fra Millennium Auto Phuket

⚡️START FRA 47,999 BAHT/MÅNED*
Tilgængelig for dig hos Millennium Auto Phuket

▪️ Reservation for testkørsel til dit hjem & eksklusivt tilbud Ring 076-201-900
▪️ Chat med salgskonsulent: m.me/bmwmillenniumautophuket

 

Millennium Auto Phuket Information

Beliggenhed: Phuket by
Adresse: 9/99 Moo 5 Chalermprakiat Rama 9 Road Rasada Amphur Muang, Phuket 83000
Åbningstider: 8.30 am - 5.30 pm
Telefon: 076 201 900

Millennium Auto Phuket kort

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/2CW79VSVnQZthmuJ6

5/5 - (2 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!