Spring til indhold

EmSphere Shopping Mall i Bangkok Sukhumvit

Hvad skal man lave hos EmSphere?

EmSphere, der ligger i Bangkoks Sukhumvit-område, skiller sig ud som en livlig livsstil og shopping- og spisested. Dette nye kompleks er bekvemt placeret på Sukhumvit Road, i gåafstand fra EmQuartier, dens søster indkøbscenter. EmSphere tiltrækker besøgende med sit farverige moderne look, der drager fordel af enorme åbne rum og en bred vifte af underholdning.

EmSphere Shopping Mall i Bangkok Sukhumvit

EmSphere tilbyder en bred vifte af interesser, med modebutikker, restauranter, underholdningsbegivenheder og endda et IKEA-gulv. Den travle atmosfære bidrager til dens attraktion, hvilket gør det til en populær destination for både beboere og besøgende.

EmSphere Mall i Bangkok Sukhumvit

Uanset om du leder efter de nyeste trends, et fremragende måltid eller blot for at nyde byens dynamiske stemning, sørger EmSphere for en fantastisk tid i hjertet af Bangkoks travle Sukhumvit-kvarter.

EmSphere Sukhumvit Bangkok

Flere billeder af EmSphere

EmSphere Info

Beliggenhed: Sukhumvit
Adresse: 628 Sukhumvit Rd, Khlong Tan, Khlong Toei, Bangkok, Thailand, 10110
Telefon: 02 269 1000
BTS: BTS Promphong
Åbningstider: 10 am - 10 pm

EmSphere kort

Flere indkøbscentre i Bangkok

5/5 - (2 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!