Spring til indhold

Fuga Beach Club

En strandklub i Patong Beach

Fuga Beach Club, beliggende i den nordlige ende af Patong Beach lige nedenunder Novotel Patong, er en nyåbnet strandrestaurant og strandklub, der tilbyder en sjov oplevelse. Klubbens design og inspirerende havudsigt skaber en fortryllende atmosfære, perfekt til at afslutte din dag på stranden med tapas og drinks.

Abonner på vores YouTube for flere videoer!

Forkæl dig selv med en frokost eller middag med tapas, mens du nyder den maleriske solnedgang over Patong Bay. Den fastboende DJ kuraterer et fremragende musikudvalg, hvilket tilføjer den tropiske feriestemning.

Fuga Beach Club

Familier vil sætte pris på det familievenlige område, hvor børn trygt kan nyde poolområdet, mens deres forældre slapper af.

fuga beach club phuket 1

Det er vigtigt at bemærke, at Fuga tilbyder tre forskellige områder, hvor et er udpeget som VIP og kræver et minimumsudgiftskrav.

Fuga Beach Club Patong 7

Flere billeder af FUGA Beach Club

Fuga Beach Club Info

Beliggenhed: Patong Beach
Adresse:
221 Prabaramee Road, Patong, Kathu, Phuket 83150
Åbningstider: 8 am - 12 am
Telefon: 091 035 0835

Book bord via Chope

Kort over Fuga Beach Club

Få vejledningen på din telefon: https://goo.gl/maps/pdzcoUkXE9eMw5mUA


Se alle Phuket-kort!

Din Patong rejseguide

Andre strandklubber i Phuket

4.5/5 - (13 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!