Spring til indhold

Hor Mok Talay (krydret fiskemousse)

Hor Mok Talay (krydret fiskemousse)

Hor Mok Talay er ikke ligefrem en Phuket eller det sydlige Thailands specialitet, men den specifikke type og smag af Hor Mok du kan finde i det sydlige Thailand er Phuket stil. Central Thailand har sin egen version. Sydlig stil har en større aroma med en blød smag og tekstur.

Hor Mok er lavet af kokosmælk, chilipasta, fisk og nogle hemmelige ingredienser, alt sammen i bananblad og dampet eller grillet.

kan aeng pier hormok

Hvis du rejser til Phuket og virkelig ønsker at prøve denne lækre og unikke specialitet, kan du bestille den i næsten enhver fiskerestaurant, men pas på, den kan være virkelig krydret nogle lokale steder! Se hvor er 10 bedste lokale fiskerestauranter i Phuket.

hormok1


Mere læsning

12 bedste lokale fiskerestauranter i Phuket

4.5/5 - (2 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!