Spring til indhold

Tinbaronens hus

En ny thailandsk restaurant i Phuket Town

House of Tin Baron er en ny thailandsk restaurant, der netop er åbnet Phuket by, beliggende i et smukt renoveret Sino-portugisisk kulturarvshus. Den bløde åbning var den 14. september 2023, og den store åbning finder sted i slutningen af ​​september. Navnet 'House of Tin Baron' henviser til den æra, hvor Phukets vigtigste ressource var tinminedrift. Vi fik chancen for at besøge palæet før åbningen og vil opdatere denne side, når restauranten er åben.

hus af tin baron phuket

Dette fantastiske palæ var forladt i årtier, og vi havde chancen for at gå rundt i det og tage et par billeder for længe siden (se nedenfor). Arkitekterne og designere, der foretog renoveringen, gjorde et fantastisk stykke arbejde med at bevare husets sjæl.

House of Tin Baron Restaurant i Phuket Town

360° udsigt over hovedrummet


Sådan så huset ud før

phuket gamle bydel 1

Flere billeder af Tin Baronens hus

Tinbaronens hus Info

Beliggenhed: Phuket by
Adresse: 18 Satun Rd, Talat Nuea, Mueang Phuket District, Phuket 83000
Åbningstider: 11 am - 10 pm
Telefon: 095 368 0888


House of Tin Baron kort

Få vejledningen på din telefon: https://goo.gl/maps/pRhJyrWBzxrEfdt37

Din rejseguide til Phuket Town

4.8/5 - (6 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!