Spring til indhold

Hugo Hub Phuket

Hugo Hub Phuket er en cafe, bar, restaurant og strand-arbejdsplads ved stranden. Kokkeboderne er fordelt rundt i restauranten og serverer morgenmad, mad og drikkevarer i en afslappet og afslappet atmosfære ved havet, og priserne er meget fornuftige.


Hugo Hub Phuket Info

Lokation: Bangtao Beach
Adresse: Had Soi Hat Surin 8, Choeng Thale, Thalang District, Phuket 83110
Timer: 8 - 11
Telefon: 092 895 3569
Facebook: https://www.facebook.com/Hugohubphuket/


Hugo Hub Phuket kort

Se alle Phuket-kort!

Mere læsning

Bang Tao Beach ⛱️

3.8/5 - (5 stemmer)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!