Spring til indhold

Kha Moo Boran

En lille og populær restaurant i Kathu

Kha Mu Boran er en meget diskret og beskeden restaurant i et travlt kryds i Kathu. Det er let at gå glip af, når du kører forbi og ikke let at parkere, men når du kender stedet, er det det værd for en lækker afslappet frokost. Som ofte med de små vejrestauranter er menuen begrænset: de serverer et unikt og lækkert stuvet svinekød med ris. og stuvede svinebensnudler med tom yam suppe. Kha Mu Boran er nu opført i Michelin-guide til Phuket.

Ka Moo Boran Info

Lokation: Kathu
Adresse:
17/11 M.6 T. Kathu, Kathu District, Phuket 83120
Åben: 7 am - 5 pm
Telefon: 089 972 9438
Pris: billig

Ka Moo Boran kort

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/8Wwf1jSAfiw3sFCSA

Se alle Phuket-kort!
5/5 - (1 stemme)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!