Spring til indhold

Kaeng Liang Restaurant Phuket

Kaeng Liang Restaurant

Kaeng Liang Restaurant er et lille sted i et smukt dekoreret gammelt butikshus gemt på Krabi vej i gamle Phuket by. Navnet Kaeng Liang er navnet på en traditionel krydret rejepastasuppe fra det centrale Thailand. Maden er god (vi havde nogle Hokkien-nudler), og ejeren er meget venlig, plus hun taler lidt engelsk. Indretningen er en smuk fotomulighed for selfies (bortset fra det mærkelige køleskab på terrassen foran).

Kaeng Liang Restaurant Phuket


360 udsigt


Flere billeder


Kaeng Liang Restaurant Info

Adresse: 51 Krabi Road, Talat Nuea, Amphoe Mueang Phuket, Chang Wat Phuket 83000
Timer: 11 – 9 (lukket mandag)
Telefon: 087 284 2735
Facebook: Klik her


Kaeng Liang Restaurant Kort

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Phuket Town


Din rejseguide til Phuket Town

4.7/5 - (6 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!