Spring til indhold

Billeder af Kamala Beach

Billeder af Kamala Beach

En samling af fotos af Kamala Beach for at give dig en idé om, hvordan denne del af den vestlige Phuket-ø ser ud. Kamala er en god travl strand i højsæsonen, normalt populær blandt familier og gengangere, men den er måske lidt for stille i lavsæsonen. De mest kendte attraktioner i Kamala er sandsynligvis Phuket Fantasea Show og Cafe Del Mar Beach Club, men der er også et par strande og hustage rundt omkring at udforske.

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

Gå til Kamala Beach ►


BEMÆRK: Billeder er Copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation)


Kort over Kamala Beach

Se alle Phuket-kort!


Flere sider, du måske kunne lide

16 bedste steder at se solnedgang i Phuket!

15 bedste udsigtspunkter i Phuket (opdateret)

4.6/5 - (7 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!