Spring til indhold

Krua Kao Kuk Restaurant

En lokal thairestaurant i Phuket by

Krua Kao Kuk er en skjult perle i udkanten af Phuket by, rost for sit enkle og lækre sydthailandske køkken. Grundlagt af en Peranakan-familie i 1995, er det en favorit blandt lokalbefolkningen til friske fiske- og skaldyrsretter, grøntsager med ingefær og klassisk thailandsk hyggemad som omeletter og svinekød.

Krua Kao Kuk Restaurant Phuket 1

Denne butiksrestaurant er budgetvenlig og fik endda en Michelin-plade i 2020 for sin kvalitetsmadlavning. Forvent en afslappet atmosfære, hvor du kan prøve autentiske opskrifter, der er gået i arv gennem generationer. Restauranten er så beskeden, at den er ret svær at finde og ser meget grundlæggende ud, med madlavningsstationen åben på den ene side af restauranten. Indstillingen er grundlæggende, med de klassiske betonborde, du ofte finder på lokale restauranter.

 

Flere billeder

Krua Kao Kuk Info

Beliggenhed: Phuket by
Adresse: 47/4 Patthana Road, Talat Nuea Subdistrict, Mueang Phuket District, Phuket 83000
Åbningstider: 8.30 pm
Telefon: 087 569 7574

Kort over Krua Kao Kuk

Få vejledningen på din telefon: https://g.co/kgs/mcr2DYv

Se alle Phuket-kort!

Flere restauranter i Phuket

5/5 - (1 stemme)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!