Spring til indhold

Lille elefant keramik kunst

En souvenirbutik i Phukets gamle bydel

Little Elephant Ceramic Art er en overraskende stor souvenirbutik med en beskeden facade på Yaowarat vej in Phukets gamle bydel. Udefra ser det ikke ud af meget, fordi vinduerne ikke er store og er trange med ting, men indvendigt er stort, og displayet gør det nemt at gennemse de tusinde souvenirs og kunsthåndværk. Fra keramik, træelefanter, traditionelle dansemasker, tasker, keramik, tilbehør, stoffer og de smukke Benjarongs, de fleste souvenirs, du har brug for, er sandsynligvis i denne butik! Placeringen er også meget praktisk, ikke langt fra det populære Søndag Walking Street Market.

 

Lille elefant keramikkunst i Phuket by

Lille elefant keramiske kunstbilleder

 

Little Elephant Keramik Art Info

Beliggenhed: Phuket by
Adresse: 169 Yaowarad Rd, Tambon Talat Nuea, Mueang Phuket District, Phuket 83000

Lille elefant keramisk kunstkort

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/6RiAdUk8KVEFnHbEA

Se alle Phuket-kort!

Din rejseguide til Phuket Town

4/5 - (1 stemme)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!