Spring til indhold

Maya Beach Club Phuket

En strandklub på Bang Tao Beach

Beliggende på Bang Tao Beach, Maya Beach Club Phuket tilbyder en udsøgt blanding af internationale og lokale retter, solbeskinnede dage og elektrificerende nætter. Slap af om dagen, nyd cocktails og nyd havudsigten. Mens solen dykker, omfavn livlig underholdning, levende musik og en fortryllende atmosfære.

Maya Beach Club Phuket

Med et Tulum-inspireret design og musik udstråler klubben en chik, afslappet stemning til uforglemmelige øjeblikke. Maya Beach Club Phuket: en fusion af smag, afslapning og spænding, alt sammen sat mod Thailands fantastiske kystlinje.

Flere billeder

Maya Beach Club Info

Beliggenhed: Bang Tao Beach
Adresse: 323, Cherntalay, 27, Choeng Thale, Thalang District, Phuket 88110
Åben: 10 am - 12 am
Telefon: 0614853000
Pris: intet minimumsforbrug
Facebook: facebook.com/mayabeachclubphuket/

Maya Beach Club kort

Få vejledningen på din telefon: https://goo.gl/maps/qPFEGNSY5MMLAub6A

Se alle Phuket-kort!

Din rejseguide til Bang Tao Beach

4.5/5 - (6 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!