Spring til indhold

Micky Monkey Beach Bar i Maikhao Beach

En skjult bar på Maikhao Beach

Micky Monkey Beach er en lokalt populær strandbar og restaurant, samt et lille hotel, gemt på Mai Khao Beach, lige mellem to eksklusive hoteller: Sala Phuket og Renæssance Phuket Resort and Spa. Det faktum, at denne lille bar og restaurant serverer mad og drikke til overkommelige priser i et område, der er kendt for at være meget dyrt, er som en magnet.

Micky Monkey Beach i Mai Khao, Phuket

Micky Monkey Beach føles lokalt og afslappet, med en dejlig tropisk indstilling ud mod stranden, og du kan nyde dejlige solnedgange fra bordene i sandet! Selvom det faktisk ikke kvalificeres som den nøjagtige definition af en strandklub, vi troede, det var værd at tilføje det til det mindste. Gæsterne kan sidde på stranden på ethvert tidspunkt af dagen med en dejlig kold drink i hånden og hygge sig.

Micky Monkey Beach Info

Lokation: Maikhao Strand
Adresse: 556 Moo 3 Mai Khao, Thalang District, Phuket 83110
Telefon: 092 532 9004
Åbningstider: 10 am - 9 pm


Kort over Micky Monkey Beach

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/jvV7GvFggeoffuZYA

Se alle Phuket-kort!

Mere læsning

Mai Khao Strand ⛱️

4.5/5 - (2 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!