Spring til indhold

Mue-Yium Cafe i Phuket Town

En vintage kaffebar i Phuket Town

Mue-Yium Cafe er en vintage kaffebar og restaurant i hjertet af Phukets gamle bydel, lige i krydset mellem Yaowarat vej og den berømte Thalang vej, hvor den populære Gågademarked afholdes hver søndag. Med sådan en strategisk beliggenhed er stedet populært og praktisk at spise en let frokost eller en drink for at tage en pause under din udforskning af byens gamle og farverige gader.

Mue-Yium Cafe & Bistro i Phuket Town

Indrettet med vintagemøbler, gammelt legetøj og radioer, og sikkert fordi stedet for længe siden var skrædderforretning, savmaskiner fra fortiden. Stedet er ideelt til at vente på venner, fordi det er så nemt at få øje på. Holdet er ungt og venligt, og stedet er afslappet.

Billeder af Mue-Yium Cafe

Mue-Yium Cafe Info

Beliggenhed: Phuket by
Adresse: 6 Thalang Rd, Tambon Talat Yai, Mueang Phuket District, Phuket 83000
Telefon:>064 246 5562
Facebook: https://www.facebook.com/MueyiumPhuketOldTownCafe/

Mue-Yium Cafe Kort

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/5P4PGNFu3nuRXhkS8

Se alle Phuket-kort!

Din rejseguide til Phuket Town

4/5 - (1 stemme)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!