Spring til indhold

Kort over Nai Harn Beach

Kort over Nai Harn Beach

Dette kort over Nai Harn Beach deler nogle af de steder, vi besøgte, og andre populære steder, rejsende taler mest om. Vi vil blive ved med at tilføje interessepunkter, restauranter og hoteller, plus information til at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket! Klik her for at læse om Nai Harn Beach.

Gå til denne strand ►


Mere om Nai Harn Beach

Nai Harn Beach ⛱️

4/5 - (1 stemme)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!