Spring til indhold

Billeder af Nai Harn Beach – Nai Harn Photo Gallery

Billeder af Nai Harn Beach

Vores billeder af Nai Harn Beach skal hjælpe dig med at beslutte, om du vil besøge eller bo i denne del af øen, der ligger helt sydpå eller Phuket. Stranden er fantastisk, og der er et par flere i nærheden at nyde. Der er meget få hoteller i dette område men Nai Harn er et af de bedste feriesteder på øen.

Gå til denne strand ►


Kort over Nai Harn

Se alle Phuket-kort!


 

4.7/5 - (4 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!