Spring til indhold

Nanork Seafood i Kamala Beach

En lille thailandsk restaurant på stranden

Nanork Seafood er en veletableret lokal thailandsk restaurant med udsigt over havet, lige ved stranden i Kamala. Restauranten har været åben i mange årtier og har ikke ændret sig meget gennem årene. Ejerne og personalet er venlige, og selvom restauranten er lidt mere gammeldags end sine naboer, er Nanork et rart sted at stoppe til frokost eller middag lige på stranden.

Kamala Beach, Phuket

Vi stopper gerne til morgenmad med en enkel kontinental morgenmad med æg og bacon, kaffe og toast. Det er et godt sted at nyde alle de klassiske thailandske retter, du har hørt om Phad Thai, stegte ris og ananas, karryretter og tom yum suppe og nogle afslappede vestlige retter, perfekt til en amerikansk morgenmad med en slående havudsigt.

Solnedgang på Nanork Seafood restaurant i Kamala Beach, Phuket

Selvom det ikke er så populært som dets naboer Smile Bar og Båd bar, stedet har en god beliggenhed og priserne er rimelige.

Flere billeder

Nanork Seafood Info

Beliggenhed: Kamala Beach
Adresse: 94/19 Kamala, Kathu District, Phuket 83150
Åbningstider: 8 am - 10 pm
Telefon: 081 978 6294


Kort over Nanork Seafood

Få vejledningen på din telefon:: https://maps.app.goo.gl/MtxPC5XkrqpGXt5bA


Se alle Phuket-kort!

4/5 - (1 stemme)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!