Spring til indhold

Paname Brasserie Phuket ved Jungceylon Mall

Et nyt brasserie i Patong

Paname Brasserie Phuket er en retro-koncept restaurant, der tilbyder komfort mad og opskrifter fra Frankrig, Europa og Thailand. Det ligger ved Jungceylon Shopping Malls hovedindgang, få skridt væk fra Bangla Street, i Patong Beach. Restauranten er åben dagligt fra 10:30 til 22:30 og serverer morgenmad, frokost, middag, brunch, sen aften og drinks.

Paname Brasserie i Jungceylon Phuket

 

Paname Brasserie Info

Lokation: Jungceylon indkøbscenter, Patong Beach
Adresse:
181, 200 Rat Uthit Song Roi Pi Rd, Kathu District, Phuket 83150
Åbningstider: 10.30 am - 10.30 am
Telefon: 092 632 5243

Paname Brasserie Kort

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/ecEFjKg32Y8iqRgm7

Se alle Phuket-kort!

Jungceylon Phuket i Patong Beach

Din Patong rejseguide

 

5/5 - (1 stemme)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!