Spring til indhold

Panwa Beach ⛱️

Panwa Beach på Cape Panwa Hotel

Panwa Beach er en fremragende privat strand beliggende på sydøstkysten af Phuket ø, kun tilgængelig for de heldige gæster på Cape Panwa Hotel. Stranden er en fantastisk halvmåne af hvidt blødt sand, omgivet af grønne bakker, kokosnøddetræer og smukke flammetræer.

Panwa Beach i Phuket

Selvfølgelig er begrebet en privat strand eksisterer ikke i Thailand, men hvis et hotel tilfældigvis ejer hele jorden omkring det, så har ingen andre end hotellets gæster adgang til det.

Cape Panwa Hotel

Panwa House ved Cape Panwa Phuket

Cape Panwa er et gemmested beliggende på den maleriske og mindre kendte sydøstlige kystlinje på Phuket Island. Dette 5-stjernede resort er velsignet med en unik beliggenhed og er populær blandt dem, der ønsker at nyde en luksuriøs ferie i en rolig del af Phuket. Læs mere

Range: 5-stjernet
Adresse:106 Moo 8, T.Wichit A.Muang, 83000 Phuket, Thailand
Telefon: 076 60 00 20
Svømmepøl: 2
Restauranter og barer: 9 (2 off-site)
Afstand til stranden: på sin private strand

Tjek priserne:

Booking.comExpediaHotels.com

Billeder af Panwa Beach

Panwa strand kort


Se alle Phuket-kort!

5/5 - (1 stemme)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!