Spring til indhold

Billeder af den gamle Phuket by

Billeder af Phuket by

Disse billeder af Phukets gamle bydel blev taget omkring den berømte Thalang vej, Men også Dibuk vej, Soi Romanee, Phang Nga vej og hele vejen rundt blev betragtet som det historiske hjerte af Phuket Town. Hvis du vil udforske de gamle gader og tage dine egne billeder og Instagram Selfies, er det enkelt: brug vores 'Phuket by vandrekort'!

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

Gå til Phuket Town ►


Kort over Phukets historiske gader


Din rejseguide til Phuket Town

4.3/5 - (9 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!