Spring til indhold

Phuket Adventure Minigolf

En sjov minigolf i Bang Tao Beach

Phuket Adventure Mini Golf er en smukt designet bane beliggende blandt palmer, buske, vand, bambus og grå granitklipper i Bang Tao Beach. Uanset om du er nybegynder eller professionel, på date eller med dine kolleger eller udvidede familie, er du sikker på at få en sjov dag i disse enestående rammer.

Banen har 18 huller designet og bygget i samarbejde med Scandinavian Adventure Golf. Du kan lære at spille, øve dine færdigheder eller organisere et helt mesterskab her. Kurset er også velegnet til alle former for sammenkomster, lige fra firmaarrangementer og teambuilding-arrangementer til fødselsdagsfester, bryllupper, cocktailfester og velgørende fundraisers.

Phuket Adventure Minigolf Info

Beliggenhed: Bang Tao Beach
Adresse: 72/44 Moo 3, Bangtao Beach Road, Soi 2 Cherngtalay, Talang Phuket, Phuket 83110
Åbningstider: 11 am - 10 pm
Telefon: 076 314 345
Facebook: https://www.facebook.com/phuketadventureminigolf/

Phuket Adventure minigolf kort

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/ex5fPE8hoZij2Sfq8

Se alle Phuket-kort!

Din rejseguide til Bang Tao Beach

Mere for familier i Phuket

4/5 - (1 stemme)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!