Spring til indhold

Phuket sjove billeder

  • Sjove ting
  • Sidst opdateret

Phuket sjove billeder

At tilbringe mange år i Phuket gav sin del af særheder og gode grin. Her er nogle sjove billeder samlet gennem årene, vi håber du nyder dem. Hvis du også har nogle uimodståeligt sjove snapshots af Phuket, så send dem venligst via vores Facebook, de bedste vil blive tilføjet her!
(Se også 14 mærkelige ting i Phuket og 10 ting, der viser, at du har været for længe i Phuket )


Phuket sjove billeder


phuket cykelkørsel e1562399513624


cykel 1


At køre på motorcykel i PhuketFra vores læsere

4.3/5 - (7 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!

tags: