Spring til indhold

Phuket Island-billeder under COVID-19

  • Covid, pics
  • Sidst opdateret

Her er en samling af billeder og videoer taget omkring Phuket efter COVID-19-lockdown, da strandene genåbnede. Vi kørte rundt på øen og tog en masse billeder for at holde styr på, hvor smukke de mange strande i Phuket er, når mennesker er væk.


7 fantastiske ting, du kan gøre i Phuket under COVID-19


Billeder af Patong Beach under COVID-19

patong 2020 Patong Street 1 patong gade Patong Street 2

patong 14 patong 3 patong 19

Videoer af øde Patong under COVIDKalim Strand

Kalim phuket kopi kalim phuket


Billeder af Kata Beach

surfe kata kata

kata i aften


Karon Beach

karon beach phuket


Surin Beach

surin beach phuket thailand


Phuket by

phuket by munk

Video af den gamle Phuket by


Ya Nui Strand

yanui beach phuket ø

 

vindmølle panorama phuket


Bangtao Strand

bangtao bangtao 2 layan phuket thailand


Layan Strand

strandbar 2 Hugo Hut Layan Beach 1 paul restaurant layan beach layan phuket

 

 

4.4/5 - (9 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!