Spring til indhold

Phuket bykort af PHUKET 101 ☀️ En guide med kort over Phuket by

Kort over Phuket by

Disse Phuket Town-kort deler nogle af de steder, vi besøgte, og andre populære steder, rejsende taler mest om, opdelt efter gader eller områder. Vi bliver ved med at tilføje interessepunkter, restauranter og hoteller, plus information for at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket så ofte som muligt!

Kort over Phuket City

Gå til Phuket Town ►

Kort over den gamle Phuket by

Gå til Phuket Town ►

Kort over Thalang Road

Gå til Thalang Road ►

Kort over Dibuk Road

Gå til Dibuk Road ►

Kort over Phang Nga Road

Gå til Phang Nga Road ►


Din rejseguide til Phuket Town

4.3/5 - (10 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!