Spring til indhold

Billeder af Rawai Beach – Rawai Photo Gallery

Billeder af Rawai Beach

Vores billeder af Rawai Strand skulle give dig en idé om, hvordan denne del af den sydlige Phuket-ø ser ud. Rawai er ikke en badestrand, men den er normalt populær blandt familier og lokale. De mest kendte attraktioner i Rawai er nok de nærliggende øer som f.eks Koh Bon, Coral Island og Raya ø, men der er også et par strande at udforske som f.eks Nai Harn Beach.

BEMÆRK: Billeder er strengt copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation). Denne side er DMCA-beskyttet.

Gå til denne strand ►

 


BEMÆRK: Billeder er Copyright © Phuket 101 og Willy Thuan – Kopiering eller brug uden skriftlig tilladelse er strengt forbudt – (Link tilbage, kreditering til eller omtale af bloggen udgør ikke en autorisation)


Kort over Rawai Beach

 


Flere sider, du måske kunne lide

3.5/5 - (2 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!