Spring til indhold

Sport og aktiviteter i Phuket

Hvad skal man lave for en aktiv ferie i Phuket?

Der er masser af måder at nyde en aktiv ferie i Phuket på, fra afslappet snorkling, kajaksejlads eller yoga til intense aktiviteter såsom de populære Muay Thai-lejre eller surfing i regntiden. Dykning og golf har altid været populært i Phuket. Vi lister nogle få her, og som altid tilføjer vi dem, og vi gennemgår dem.

Vandsport i Phuket

Landsport i Phuket

5/5 - (2 stemmer)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!