Spring til indhold

Surin strand kort

Kort over Surin Beach

Vores Surin Beach-kort viser nogle af de steder, vi besøgte, og nogle andre populære steder, rejsende taler mest om. Der er ikke så meget at lave i Surin Beach, men vi planlægger at tilføje så mange oplysninger som muligt for at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket! Klik her for at læse om Surin Beach.

Gå til denne strand ►


Mere om Surin Beach

Surin Beach ⛱️

4/5 - (1 stemme)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!