Spring til indhold

Thai Mueang Restaurant Phuket

Thai Mueang Restaurant Phuket

Thai Mueang Restaurant ligger i et gammelt hus, der er mere end 100 år gammelt og er blevet renoveret for at gøre det nyt og smukt lige ved siden af Chinpracha House Museum.

Thai Mueang Restaurant Phuket

Restaurantudsmykningen er en blanding af traditionelle Phuket-husstile og minerallandbrug. minedrift i oldtiden Det er klassisk og luksuriøst. Bløde farvede lys, der er let for øjnene, tager smukke billeder, der er vinkler til at tage billeder både inde i huset og udenfor butikken og en varm atmosfære.

Thai Mueang Restaurant Phuket
Foran restauranten er der desuden en romantisk udendørs terrasse til kunder, der gerne vil nyde stemningen udenfor butikken med den kølige brise og udsigten til den skyggefulde have.

Flere billeder

Thai Mueang Restaurant Info

Beliggenhed: Phuket by
Adresse: nr. 100 Krabi, Talat Nuea Subdistrict, Mueang Phuket 83000
Åbningstider: 11 am - 9 pm
Telefon: 094 745 6953

Thai Mueang Restaurant Kort

Få vejledningen på din telefon: https://g.co/kgs/RFPtXsC

Se alle Phuket-kort!

Din rejseguide til Phuket Town

Bedøm dette indlæg
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!