Spring til indhold

Tree Bay klubhus

En restaurant med udsigt over 3 bugter i Phuket

The Tree Bay Clubhouse i Phuket er en restaurant med en fantastisk udsigt over de ikoniske 3 bugter i den sydlige del af Phuket: Kata Noi Beach, Kata Beach og Karon Beach. Bygget på en bakkeskråning under det velkendte Karon synspunkt, det tilbyder panoramaudsigt, især smukt ved solnedgang og med en fantastisk atmosfære om natten, indtil kl. 11. Restauranten byder på en naturskøn madoplevelse med cocktails og gourmetkøkken.

Tree Bay Clubhouse Billeder

Tree Bay Clubhouse Info

Beliggenhed: mellem Kata Beach og Nai Harn Beach
Adresse: 111/999 Moo 1, Muang Phuket, Rawai, Muang, Phuket 83100
Åbningstider: 1 pm - 11 pm
Telefon: 090 997 5888

Kort over Tree Bay klubhus

Få vejledningen på din telefon: https://www.phuket101.net/tree-bay-clubhouse/

Flere naturskønne sider om Phuket

Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!