Spring til indhold

Vida Nova Phuket

Vida Nova Restaurant i Rawai

Sponsoreret

Vida Nova Phuket inviterer gæster til at opdage deres tilflugtssted ved stranden for lækre internationale retter. Beliggende i hjertet af Rawai ud mod stranden i Rawai, er deres Boho-stil restaurant charmerende og afslappende hele dagen. Besøgende kan nyde morgenmad, frokost og middag hele dagen, mens de nyder en betagende havudsigt.

Vida Nova Restaurant & Lounge i Rawai Beach, Phuket

Restauranten tilbyder et udvalg af udsøgt kaffe og juice, sammen med en daglig happy hour ved solnedgang med 50 % rabat på alle alkoholholdige drikkevarer. Med en familievenlig atmosfære med en legeplads i baghaven henvender Vida Nova sig til forskellige lejligheder, uanset om det er en romantisk aften, en afslappet familieudflugt eller en sammenkomst med venner i Phuket. Gæsterne kan slappe af ved havet på Vida Nova.

Vida i Rawai Beach

Flere billeder af Vida Nova

Vida Nova Info

Beliggenhed: Rawai Strand
Adresse: nr. 57/6, Rawai, Phuket, 83130
Telefon: 094 943 4736
Åbningstider: 8 am - 12 pm
Instagram: https://www.instagram.com/vidanova_phuket


Vida Nova kort

Få vejledningen på din telefon: https://maps.app.goo.gl/Zc1moC5rtbBq3KUx8

Se alle Phuket-kort!

Din Rawai rejseguide

4.3/5 - (9 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!