Spring til indhold

Wat Chalong billeder 📷

Wat Chalong fotogalleri

Wat Chalong, officielt kendt som Wat Chaiyathararam, er det største og mest ærede buddhistiske tempel i Phuket. Bygget i det tidlige 19. århundrede, er det et vigtigt åndeligt sted for både lokale og turister. Et højdepunkt af Wat Chalong er den 60 meter høje chedi, som rummer et knoglefragment af Lord Buddha.

Templets indviklede vægmalerier og gyldne statuer gør det til et must-besøg destination for alle, der udforsker Phuket. Vi besøgte Wat Chalong utallige gange i de 30 år, vi boede i Phuket, for at gøre fortjeneste og tage billeder, hver gang vi fik en chance for at stoppe. Wat Chalong er ikke langt fra Phuket store buddha og kombineres ofte i ture, når man besøger den sydlige del af Phuket.

Kort over Wat Chalong

Få vejledningen på din telefon: https://goo.gl/maps/u9SBmUBRDh4d5a5p9.

Se alle Phuket-kort!

Flere templer i Phuket

Wat Chalong

Det største, mest ærede og mest besøgte buddhistiske tempel i Phuket er Wat Chalong, officielt kaldet Wat Chai Thararam. Ifølge nogle kilder blev det bygget i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, 1837 ... Læs mere
5/5 - (4 stemmer)
b06ea781dbe62b692401e3ce5b8901ab?s=100&d=mm&r=g

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!