Spring til indhold

Wat Mahathat Yuwaratrangsarit

Et smukt tempel i Bangkoks gamle bydel

Wat Mahathat Yuwaratrangsarit, et buddhistisk tempel i Bangkoks gamle bydel, er et af byens ti kongetempler af højeste klasse. Oprindeligt navngivet Wat Salak, blev det bygget i Ayutthaya-perioden og blev senere et samlingspunkt for kongelige ceremonier og begravelser på grund af dets strategiske placering mellem Grand Palace og Front Palace. Renoveret og forhøjet i status af thailandske konger gennem århundreder, blev det omdøbt til Wat Mahathat i 1803 og fik sit nuværende navn i 1996. Templet har også et Vipassana-meditationscenter, hvilket tilføjer dets kulturelle og åndelige betydning.

Wat Mahathat Yuwaratrangsarit Billeder

Wat Mahathat Yuwaratrangsarit Info

Adresse: 3 Road Tha Prachan – Wang Lang, Phra Borom Maha Ratchawang, Phra Nakhon, Bangkok 10200
Åbningstider: Åbn 24 timer
Telefon: 080 546 4497
Indgang: gratis

Kort over Wat Mahathat Yuwaratrangsarit

Mere læsning

Bangkoks gamle bydel – bedste ting at gøre

4.7/5 - (3 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!