Spring til indhold

Bangtao Beach Map af PHUKET 101 ☀️

Kort over Bangtao Beach

Dette Bangtao Beach-kort viser de steder, vi besøgte, og nogle andre populære steder, rejsende taler mest om. Bangtao er kendt for at have mange luksusferiesteder ved stranden, som f.eks Banyan Tree Resort og en voksende shoppingscene med lejlighedsvise natmarkeder kl Boat Avenue. Du kan nyde nogle trendy strandklubber som Catch Beach Club og Xana Beach Club, plus en masse lokale restauranter og barer lige ved stranden. Vi planlægger at tilføje så meget information som muligt for at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket! Klik her for at læse om Bangtao Strand.

Gå til Bang Tao Beach ►

Din Bang Tao rejseguide

Andre populære hoteller i Bang Tao

4.4/5 - (9 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!