Spring til indhold

Strande i Phuket

Oplev alle Phukets strande

Phuket er kendt for sine smukke strande, der imødekommer en række præferencer. Patong Beach, den mest berømte og livlige, byder på en livlig atmosfære med et travlt natteliv. Kata og Karon strande, der ligger i nærheden, giver en mere afslappet og familievenlig atmosfære med blødt sand og klart vand. For et roligt tilflugtssted tilbyder den skjulte perle Freedom Beach relativ fred og uberørt skønhed. Surin Beach er vendt tilbage til en naturlig tilstand, mens Nai Harn Beach glæder sig med sine naturskønne omgivelser og store surf.

Strande oversigter

Hovedstrande for at reservere et hotel i Phuket

Andre strande at tilbringe dagen

Fjerntliggende strande

Strande efter type

Phuket strande video

Abonner på vores YouTube for flere Phuket-videoer!

4.7/5 - (23 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!

tags: