Spring til indhold

Phuket med børn 🧸

Hvad skal man lave i Phuket med børn?

At rejse til Phuket med børn er meget nemmere og sikrere, end de fleste forestiller sig. Hoteller i Thailand har høje standarder, højere end i de fleste vestlige lande, selv budgetlandene, og thailændere elsker børn og vil altid smile til dem. Mange restauranter har menuer for børn; Det er nemt at finde det, du har brug for, mad, medicin og tøj, selv til de mindste børn.

At holde børnene glade er nemt og sjovt, selv for forældrene! Vandlande, aktiviteter, sjove steder og de enorme hvide strande er gratis! Sikkerheden er god, hvis du følger din sunde fornuft, ikke svømmer, når flagene er røde, holder øje med dem i poolen, kører sikkert mv.

Hvor skal man bo i Phuket med børn?

Bedste familieferiesteder i Phuket

14 bedste familieferiesteder i Phuket 🧸

At finde det rigtige familieresort i Phuket er lige så udfordrende som det er vigtigt. Phuket har et stort udvalg af hoteller, der appellerer til familier, fra hyggelige pensionater med lokal charme til vidtstrakte luksusresorts ... Læs mere

Populære familiehistorier på Phuket 101

Phuket vandlande

Foto legepladser

Aktiv ferie med børn

Forestillinger for familien

Se Dyrene

4.6/5 - (16 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!