Spring til indhold

10 tegn på, at du har været i Thailand for længe... eller for ofte 😜

Har du været i Thailand for ofte?

Har du været i Thailand for længe? Efter et par års ophold i Phuket (eller i Thailand), begynder du bare at gøre et par usædvanlige ting uden at lægge mærke til dem, og det slår dig pludselig; det er ikke de ting, jeg plejede at lave derhjemme! Hvor længe har jeg været her? Hvornår begyndte jeg at gøre disse mærkelige ting uden at vide det!? Så indser du, at du faktisk begyndte at blande dig – big time.

Så hvis du bor i Phuket eller kommer regelmæssigt, så tjek listen nedenfor. Hvis du afkrydser alle felterne, ligesom mig: Du har måske været i Thailand for længe! (dog på en god måde).


2. Du foretrækker Kanom Jeen eller Kao Tom (Risengrød) til morgenmad over brød eller pølser.

Kanom Jeen i Phuket

Læs mere

5. Du føler dig utilpas med at have sko på inde i et hus, når du er tilbage i dit hjemland.

sko ved tindingerne

7. Du prajer en motorcykeltaxi for enhver afstand længere end 500 meter... nogle gange mindre.

motorcykel

Læs mere

8. Du tilføjer chili til en ret, der allerede er krydret, ofte uden selv at tjekke smagen først.

chilies

9. Du bruger slangen på toilettet, selvom der er toiletpapir og tænker på toiletpapir mere som servietter på restauranters bord.

slange

10. Du klager over kulden og går i jakke, når temperaturen bliver lavere end... 22˚C

forkølelse


Mere læsning

13 ting, du ikke skal gøre i Phuket


4.5/5 - (34 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!