Spring til indhold

COAST Beach Club & Bistro Phuket

Centara Grand Beach Resort i Karon Beach

Sponsoreret

Fordyb dig i luksus ved stranden på COAST Beach Club & Bistro Phuket, en eksklusiv destination i Centara Grand Beach Resort med panoramaudsigt over Karon Beach.

Coast Beach Club & Bistro Phuket

Nyd afslappet spisning med vores frokost- og middagsmuligheder, herunder en række udsøgte oste og pålæg, frisk fisk og skaldyr og saftigt grillet kød. Nyd øjeblikke af latter og minder med venner og kære, mens du nipper til forfriskende drinks eller vores nøje udvalgte udvalg af førsteklasses vine.

Coast Beach Club & Bistro Phuket

COAST Beach Club & Bistro Phuket er din ultimative destination for afslappede sammenkomster, med de beroligende melodier af levende musik og bølgerne nedenfor, der sætter tonen for afslappede eftermiddage og betagende solnedgange.

Coast Beach Club & Bistro Phuket

Billeder af COAST Beach Club

COAST Beach Club Info

Lokation: Karon Beach, Centara Grande Beach Resort Phuket,
Adresse: 683 Patak Rd, Karon strand, Phuket 83100
Telefon: 076 201 234
Åbne: 12 - 11
Pris: $$ $
Hjemmeside og reservationer: https://www.coast-beach-club.com/phuket/

Book bord via Chope

COAST Beach Club Phuket Kort

Se alle Phuket-kort!

Flere steder at besøge i Phuket

5/5 - (1 stemme)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!