Spring til indhold

Delico Decoration Kaffe og Dessert

Delico Coffee and Dessert nær Phuket Town

delico cafe phuket ø

 


Delico Decoration Coffee Info

Lokation: Nær Phuket Town
Adresse: 107/48 Bypass Rd, Landsby nr. 5, Ratsada Road Phuket 83000
Timer: 9 – 30
Telefon: 099 294 9957
Facebook: https://www.facebook.com/delicophuket/

Delico Decoration Coffee Kort

Se alle Phuket-kort!

Mere læsning

12 Bedste Phuket caféer og kaffebarer i Phuket

4.3/5 - (13 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!