Spring til indhold

Phuket Elephant Trekking

Elefantvandring i Phuket

Phuket Elephant Trekking er ikke cool længere! Nu kommer det sande'Etiske elefantreservater', hvor elefanter reddet fra et frygteligt arbejdsliv endelig kan blive fri. Bemærk, at etiske frister er ikke at forveksle med Elefantlejre hvor du kommer til at bade med elefanterne.

trætoppe elefantreservat

Det opfordrer også andre gammeldags vandrelejre til at skifte til denne mere etiske aktivitet. Folk elsker elefanter så meget - Det ville være dumt at komme til Phuket uden at tage sig tid til at stoppe op og beundre nogle elefanter. Du behøver ikke ride på dem, men er vi ikke alle naturligt tiltrukket af disse dyr? Så dette er din chance for at observere nogle af dem meget tæt.

Du får at vide om elefanter, og hvordan tingene endelig ændrer sig. Det er langsomt, men du kan mærke, at folk er glade for denne nye tilgang. De tilbereder mad og blød medicin til dyrene, mens de lytter til historien. Læs mere om etiske elefantreservater


Ægte etisk elefantreservat

Tree Tops Elephant Reserve Phuket

Badning med elefanter i Phuket

Elephant Jungle Sanctuary Phuket

Phuket Elephant Retirement Park

4.1/5 - (19 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!