Spring til indhold

Kamala Beach Map ☀️ af PHUKET 101


Kort over Kamala Beach


Vores Kamala Beach-kort viser nogle af de steder, vi besøgte, og andre populære steder, som rejsende taler mest om. Der er meget at lave i Kamala Beach, og vi planlægger at tilføje så meget information som muligt for at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket! Klik her for at læse om Kata Beach.

Gå til denne strand ►


Mere om Kamala Beach

Kamala Beach ⛱️ Hvad skal man lave i Kamala Beach?

4.7/5 - (3 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!