Spring til indhold

Kata Beach Map af PHUKET 101 ☀️ En guide med kort over Kata Beach


Kort over Kata Beach


Vores Kata Beach-kort viser nogle af de steder, vi besøgte, og nogle andre populære steder, rejsende taler mest om. Kata Beach er for det meste opdelt i tre områder: Kata Center, som er den nordlige del, Kata South og Kata Beachfront.

Der er mange ting at se og gøre i Kata Beach, masser af restauranter, shopping på gaden og marked, og endda en smule natteliv. Vi planlægger at tilføje så mange oplysninger som muligt for at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket!

Gå til denne strand ►Mere om Kata Beach

4.3/5 - (10 stemmer)
Willy

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!