Spring til indhold

Mai Khao Beach Map af PHUKET 101 ☀️ Kort over Mai Khao Beach

Kort over Mai Khao Beach

Dette kort over Mai Khao Beach deler nogle af de steder, vi besøgte, og andre populære steder, rejsende taler mest om. Vi vil blive ved med at tilføje interessepunkter, restauranter og hoteller, plus information til at hjælpe dig med at planlægge din næste ferie i Phuket! Klik her for at læse om Mai khao strand.

Gå til denne strand ►


Mere om Mai Khao Beach

Mai Khao Beach ⛱️ Hvad skal man lave på Mai Khao Beach?

4.2/5 - (4 stemmer)
Willy Thuan

Jeg blev født i Frankrig for lang tid siden, og jeg begyndte tidligt at rejse verden rundt, indtil jeg bosatte mig i Phuket i 1994. I de sidste 30 år har min passion for fotografering og min nysgerrighed ført mig til alle hjørner af Phuket, Bangkok og overalt hvor jeg har kunne tage til Thailand. Mit mål er at dele mine opdagelser, billeder og tips til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ferier ved at gøre Phuket 101 så let som muligt at bruge for alle!